سلام .25سالمه 10ساله ازدواج کردم بچه ندارم جلوکیری داشتم صرع دارم روزی دوتا والپرات مصرف می کنم با 1فولیک اسید 5. اگه حامله بشم بچه م چی میشه دکتر می گه نباید به هیچ عنوان داروت قطع بشه فولیک 5 بخوری چیری نمیشه اما من نگرانم ،اگه حامله بشم بچه م ناقص میشه؟؟....

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی باخطر قطع دارو بیشتر از ادامه دارو به صورت همزمان با مصرف اسید فولیک 5 میلی گرمی است. مصرف اسید فولیک با این دوز خطر ناهنجاری را به میزان زیادی کاهش خواهد داد. به نظر پزشکتان در این مورد عمل کنید. [1401-07-25]

پاسخ سوال پزشکیصرع بارداری

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

بلفاروپلاستی پلک شرقی (کانتوپلاستی) یا جراحی چشم آسیای شرقی

درمان های بیماری آلزایمر

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]

دانستنی هایی درباره ی بوتاکس

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

بهترین مارک های بوتاکس در ایران

آیا باز گرداندن وازکتومی ممکن است؟

ملاحظات کم خونی

مغز بزرگ چقدر مفید هست ؟

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]

سلامت ستون فقرات خود را حفظ كنيد

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

لیفت لب چگونه انجام میشود؟

ریزش مو و علت آن