با سلام / 4سال است که از ناحیه بند آخر انگشت اشاره موقعی که کوچکترین فشاری وارد می شود درد بسیار شدیدی ایجاد می شود و بعد از چند لحظه برطرف می شود با مراجعه به فوق تخصص دست و انجام رادیولوژی در ظاهر چیزی مشاهده نشد ولی دکتر فوق گفت که در زیر ناخن احتمالاً بافتی تشکیل شده که باید با عمل جراحی مشخص و برداشته شود لطفاً بفرمایید چه باید بکنم. ضمناً قبل مراجعه به این دکتر به متخصص جراحی مغز و اعصاب نیز مراجعه ونوار دست گرفتم که نرمال بود . با تشکر از پاسخی که خواهید فرمود

دکتر محمدرضا حاجیان :

با سلام با توجه به شرح حال شما واقعا تشخیص علت شما کار بسیار دشواری است و شاید جراحی اکتشافی گزینه نسبتا مناسبی برای تشخیص و درمان مشکل شما باشد البته باید توجه داشته باشید که این کار با احتمال موفقیت نسبی است و ممکن است بااین هم نه تنها مشکل شما حل نشود حتی تشخیص قطعی علت هم مشخص نشود [1394-11-12]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان شیخ صدوق شمالی ، جنب پل میر ، روبروی موسسه امام صادق ، ساختمان 157 ، واحد 11
تلفن : 36671434 - 031

آیا دیسک کمر می تواند موجب فلج پاها شود؟

هورمون درمانی چگونه سرطان پستان را درمان می کند؟

بوتاکس ، دیسپورت ،زئومین، نورونوکس ، نوروبلاک

دکتر کاوه کریمی راد [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

آیا سرطان پستان همیشه همراه با توده ای قابل لمس است؟

نقش پروتئین در تغذیه ورزشکاران

انزال پس رونده چیست؟

ریزش موی کششی

موارد کاربرد مزوتراپی در پوست و زیبایی

دکتر کاوه کریمی راد [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

سونوگرافی رحم چگونه انجام میشود؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]