سلام. اقای دکتر بعد از لیزر کیوسوئیچ برای کک و مک صورت به چه شکلی در میاد؟ شنیدم لک ها چندروز تیره تر و شبیه تبخال میشن درسته؟ توو این چند روز میشه با کرم پودر لک ها رو پوشوندو سرکار رفت؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

با سلام کک مک ها به اندازه خودشان تیره میشوند و میتوان با کرم آنها را پوشاند رههای مراقبت بعد از لیزر کیوسوئیچ را می توانید داخل سایت بنده مطالعه کنید [1401-08-01]

پاسخ سوال پزشکیلیزر کیوسوئیچ کک مک

تلفن : 91620100 - 031

بلفاروپلاستی پلک شرقی (کانتوپلاستی) یا جراحی چشم آسیای شرقی

علت عروق عنکبوتی کنار بینی چیست و چگونه درمان میشود؟

کاشت ریش و سبیل به روش FIT چگونه است؟

انواع روشهای بیوپسی یا نمونه برداری از پستان

کمبود ویتامین دی در زنان

مزایا و خطرات سونوگرافی پستان چیست؟

امگا سه عامل مهم سلامت

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]

درمان آرنج تنیس بازان

دکتر طناز احدی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

مراقبت های سه ماهه اول بارداری

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

استرابيسم (انحراف چشم)

دکتر سیروس بخت آور [ متخصص چشم پزشکی ]