سلام دكتر، من حدودا ٩ ماه پيش جراحي چانه ژنيوپلاستي داشتم، ولي اصلا از نتيجه راضي نيستم، هم نامتقارنه هم خيلي دراز شده، مىخواستم بدونم ميشه اصلاحش كرد كه هم كوچيك تر شه هم متقارن شه؟ و اينكه اصولا تا كي وقت دارم، دكترم از پليت استفاده كرده، مرسي

دکتر بیژن موحدیان :

درود بر شما برای عمل مجدد همیشه وقت هست و دیر نمی شود . [1395-08-01]

پاسخ سوال پزشکیجراحی چانه

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان توحید میانی ، جنب داروخانه دی ، ساختمان زیتون ، طبقه یک ، واحد چهار
تلفن : 36268390 - 031

عوارض، کاربردها و مزایای اوزون تراپی

مشکلات پوستی ناحیه کشاله ران و زیر بغل

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

Effects of iron deficiency anemia on skin and hair

دکتر ظهیر عباس [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

آناتومی دستگاه ادراری

آکنه بزرگسالی

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

رفع و درمان تیرگی و سیاهی زیر بغل و کشاله ران

کلیپ ارتودونسی جهت اصلاح روابط دندانی 3

دکتر بیژن موحدیان [ متخصص جراحی فک و صورت و زیبائی ]

رفع تیرگی پوست

دلایل و درمان شپش سر