سلام دکتر عزیز، بنده پسری هفده ساله هستم که متوجه شدم پیشانیم نسبت به یکی دوسال پیشم جلو رفتگی زیادی داره و حتی از خط بینیم هم جلو تره، ایا ربطی به ناهنجاری فکی و صدای فک هنگام باز کردن دهان دارد یا عادی هست و با توجه به سن رشد؟ لطفا علل ان و راه حل درمان را ذکر کنید. با تشکر از زحماتتان

دکتر بیژن موحدیان :

درود بر شما هیچ ارتباطی بین استخوان پیشانی و مفصل فکی نمی باشد و جهت اصلاح برآمدگی از نظر زیبایی باید ابتدا سی تی اسکن تهیه شود . [1395-08-01]

پاسخ سوال پزشکیفک دهان درمان

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان توحید میانی ، جنب داروخانه دی ، ساختمان زیتون ، طبقه یک ، واحد چهار
تلفن : 36268390 - 031

درمان سریع چین و چروک های ظریف پوست

جوانسازی پوست دست

پیلینگ شیمیایی پوست چیست و باید توسط چه کسی انجام شود؟

دکتر آناهیتا شاهین گوهر [ متخصص پوست و مو ]

جراحی خال با برداشتن یا تراشیدن چگونه انجام میشود؟

رحم دو شاخ

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

اوزون درمانی چیست ؟

راه های رفع و از بین بردن غبغب