سلام من نزدیک به 7 ماهه جراحی دوفک نزدیکی از معروف ترین پزشکان انجام دادم و از حدود سه ماه بعداز جراحی دردگوش شدیدی برای من به وجود اومدابتدا سه هفته و به صورت پیوسته دردگوش در یکی از گوش ها داشتم و بعد از اون دردبه صورت مقطعی وچندروزه و در هردو گوش هست گاها درحین حرف زدن یا غذا خوردن شروع میشود و گاها بدون علت و به دنبال ان سردرداغازمیشودپزشکان میگویند علت ان برای جراحی فک است این دردتا چه حدمربوط به جراحی است و تا چه زمانی این درد طبیعی است و با چه پزشکی میتوانم در این باره مشورت کنم

دکتر بیژن موحدیان :

درود و ادب . برای بررسی علت درد گوش و راه حل آن به پزشک خود مراجعه نمایید معمولا اسپاسم عضلات صورت و یا التهاب در مفصل فک باعث آن می شود که البته معمولا قابل اصلاح است . [1397-03-29]

پاسخ سوال پزشکیجراحی نزدیکی صورت

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان توحید میانی ، جنب داروخانه دی ، ساختمان زیتون ، طبقه یک ، واحد چهار
تلفن : 36268390 - 031

پیرگوشی چیست؟ قسمت دوم

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

نقاط ماشه ای یا تریگر پوینت چیست؟

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

جوش ها و هر آنچه درباره آن باید بدانید

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

چه کسانی به پستان فیبروکیستیک مبتلا می شوند؟

سولاریوم چه خطرات و عوارضی دارد ؟

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

تعداد جلسات و مدت زمان کاشت مو

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

اصول غذایی در نارسایی حاد کلیه

روشهای متخصصان طب فیزیکی برای درمان روماتیسم ستون فقرات

اثر لیزر درمانی بر پوست چیست؟