سلام آقای دکتر موحدیان بنده پاییز سال 94 خدمت شما رسیدم با مشکل عدم رضایت از فرم بینی هم اندازه و هم کج بودن بینی بعد از عمل هنوز کج بودن بینی به قوت خودش باقی هست و علاوه بر اون حین کج کردن سر به شدت نوک بینی به یه سمت کج میشه ، انگار دیگه اسکلتی نداره هم خودم تو عکس و آیینه اینو کامل متوجه میشم و شدم سوهان روحم و هم یادآوری دیگران که میگن بینیم نسبت به قبل کج تر شده میخواستم از شما بپرسم برای ترمیم فقط باید هزینه کلینیک رو بدم؟

دکتر بیژن موحدیان :

درود و ادب . برای معاینه مراجعه کنید، هزینه ترمیم از هزینه معمول جراحی خیلی کمتر است [1397-12-27]

پاسخ سوال پزشکیبینی

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان توحید میانی ، جنب داروخانه دی ، ساختمان زیتون ، طبقه یک ، واحد چهار
تلفن : 36268390 - 031

پرسش و پاسخ درباره وازکتومی یا بستن لوله در مردان

دکتر مجید حقیقت [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]

کدام ترشحات از آلت تناسلی نیاز به درمان دارند؟

تفاوت کرم روز و شب

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

سوالات متداول درباره لیزیک قسمت ششم

دکتر سیروس بخت آور [ متخصص چشم پزشکی ]

هزینه کاشت ریش بستگی به چه مواردی دارد؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

غذاهای انرژی بخش برای فیبرومیالژیا

پرورش اخلاق در فرزندان

دکتر محمد آذربایجانی [ اعصاب ، روان و مشاوره ]

ویتیلیگو ، برص یا پیسی چیست ؟

دکتر حمید وحیدی [ متخصص پوست و مو ]

معایب کاشت مو به روش اف آی تی

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]