سلام ، اقای دکتر خسته نباشید ، من دو ماه و نیم پیش عمل بینی داشتم ، الان روی جای قوز قبلی ، یه برآمدگی درست شده که وقتی فشارش میدم تقریبا میره داخل ، ولی دوباره برمیگرده ، از نیم رخ مشخصه ، به نظرتون رفع میشه یا نه

دکتر بیژن موحدیان :

درود و ادب . باید چسب روی بینی را صحیح و محکم بزنید احتمال زیاد برطرف می شود [1398-03-07]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان توحید میانی ، جنب داروخانه دی ، ساختمان زیتون ، طبقه یک ، واحد چهار
تلفن : 36268390 - 031

انواع لک

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

ضد آفتاب؛ بررسی تأثیر و روش صحیح مصرف کرم ضد آفتاب

خونریزی دوران بارداری

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

مقایسه درمان دیسک با دیسکوژل و لیزر

یبوست و درمان آن

جوانسازی صورت با آر اف فرکشنال

کاربرد مزایا و نحوه تزریق فیلر بینی

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

رابطه تغییرات مو و سلامتی ما

بحثی در مورد نقش کلسیم و ویتامین دی در بیماری مولتیپل اسکلروز

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]