سلام آقای دکتر خوبید خسته نباشید من سه سال پیش عمل جراحی فک و چانه رو انجام دادم همراه با ارتودنسی خودتون عملم کردید الان بازم صورتم لاغر شده و باریک و کشیده نمیدونم چیکار کنم اول صورتم ورم داشت قشنگ بودم حالا زشت شده چیکار کنم صورتم چاق بشه میشه راهنمایی کنید.

دکتر بیژن موحدیان :

درود و ادب . لاغر شدن کلی بدن به لاغری صورت هم منتج میشود، بهتر است با متخصص تغذیه جهت افزایش وزن مشورت کنید در غیر این صورت تزریق چربی می تواند کمک کننده باشد [1398-09-19]

پاسخ سوال پزشکیجراحی فک چانه

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان توحید میانی ، جنب داروخانه دی ، ساختمان زیتون ، طبقه یک ، واحد چهار
تلفن : 36268390 - 031

مقایسه انواع غلات و کالری آنها

احساس درد در ناحیه فک

دکتر بیژن موحدیان [ متخصص جراحی فک و صورت و زیبائی ]

از عوارض کورتون بر پوست چه میدانید؟

ژل هاي فيلر

آیا لنف نود گردن خطرناک است؟

بررسی انواع فلج سی پی (CEREBRAL PALSY) در کودکان

موثرترین روش درمان زگیل تناسلی چیست؟

مصرف حبوبات باعث جلوگیری از بیماری های خطرناک