باسلام آقای دکتر من ۲ سال پیش عمل زیبایی انجام دادم شهرکرد،بعد از عمل بینیم کج شد ،مجددا ترمیم کردم ولی متاسفانه هنوز کجه ،میخاستم بدونم اگرباز هم ترمیم کنم کج میشه ؟و الان هزینه ترمیم چقدر هست ،ممنونم

دکتر بیژن موحدیان :

درود و ادب . با هر بار عمل مجدد شانس اصلاح کمتر میشه اگه کجی زیاد نیست از جراحی مجدد صرف نظر کنید شاید بهتر باشد، من متاسفانه قبول نمیکنم [1398-09-19]

پاسخ سوال پزشکیزیبایی

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان توحید میانی ، جنب داروخانه دی ، ساختمان زیتون ، طبقه یک ، واحد چهار
تلفن : 36268390 - 031

تزریق بوتاکس برای جوانسازی اطراف چشم

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

تغذیه در آندومتریوز

با نشانه های خاموش سرطان کلیه آشنا شوید

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

نکات مهم سونوگرافی شکم و لگن

ریزش مو منتشر در زنان

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

در غربالگری آنومالی چه چیزهایی تشخیص داده میشود؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

چه جراحی های زیبایی را نمیتوان همزمان انجام داد ؟

دکتر محمدحسن سمندری [ متخصص جراحی فک و صورت و زیبائی ]

مهمترین نکات تزریق ژل لب

سونوگرافی داپلر (Doppler) چیست؟