سلام. آقایه دکتر آیا اتو مو باعث ریزش مو میشود؟ من بعد از استحمام بلافاصله بعد اینکه موها نم دار شدن یعنی از حالت خیسی به نم دار شدن تغییر کرد روغن مو میزنم و بعد از آن اتو مو میکشم آیا این عمل باعث ریزش مو میشود؟از طرفی من شنیده ام که ریزش مو که متاثر از اتو مو باشد بعد مدتی رشد میکند آِیا درست است؟ و سوال دیگرم این است که تونیک طلسم که میگن داره ثبت جهانی میشه برا رشد مو و حتی میتواند تاسی سر را برطرف کند صحت دارد؟ممنون

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

اتو ریزش مو نمی دهد ولی باعث افزایش شکنندگی موها میشود و به همین دلیل شبیه ریزش است خیر اثری ندارد [1401-08-23]

پاسخ سوال پزشکیمراقبت از مو

تلفن : 91620100 - 031

بلفاروپلاستی پلک شرقی (کانتوپلاستی) یا جراحی چشم آسیای شرقی

آیا ژل بعد از تزریق به صورت حرکت می کند؟

عینک آفتابی و استاندارد

دکتر سیروس بخت آور [ متخصص چشم پزشکی ]

طب سوزنی چه بیماری هایی را درمان می کند؟

درد عضلانی پس از ورزش خوب است یا بد؟

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

آیا رادیولوژی و سی تی اسکن تفاوت دارند

درمان یبوست و دیورتیکولیت روده

دانستنی هایی درباره کرم ضدآفتاب

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

چرا دچار وزوز گوش می شویم ؟

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

درمان لکه های قهوه ای جای جوش

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]