با سلام خانم دکتر من در هفته 21 بارداری ازمایش 50 گرم کلوکز انجام دادم که قند خونم بعد از خوردن 50 گرم کلوکز 180 بود دکترم گفت قندت بالا است یک هفته بعد ازمایش 3 ساعته گلوکز دادم که نتایج ان به شرح زیر است قند ناشتا 80 یک ساعت بعد 151 دو ساعت بعد 146 و سه ساعت بعد 136 دکترم گفت مشکلی نیست ایا به نظر شما هم همینطور است یا باید رژیم بگیرم؟ایا در ماههای بعد باز هم لازمه دوباره ازمایش تست تحمل گلوکز را بدهم؟

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما،آزمایش تحمل گلوکز شما نرمال است. درصورت داشتن علایم خطر مانند جاقی و نیز دیابت در بستگان درجه تکرار آزمایش ویا آزمایش قند خون 2 ساعت پس از مصرف غذا نیز می تواند مفید باشد در غیر این صورت تنها کم کردن کربوهیدرانهای مصرفی یعنی مواد نشاسته ای سودمند خواهد بود. [1401-07-26]

پاسخ سوال پزشکیبارداری آزمایش

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

بلفاروپلاستی پلک شرقی (کانتوپلاستی) یا جراحی چشم آسیای شرقی

میوه های پائیزی و تاثیر آن بر سلامت پوست

لیزر موهای زائد چند جلسه طول میکشد؟

تکنیک های غیر جراحی زاویه سازی و افزایش هارمونی صورت

از کجا بفهمیم زگیل تناسلی داریم؟

دکتر آناهیتا شاهین گوهر [ متخصص پوست و مو ]

زمان تاثیرگذاری و ماندگاری بوتاکس مسپورت

نقش نوار عصب و عضله در گردن درد

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

جوانسازی با تزریق چربی

آیا رابطه جنسی پس از کاشت مو ممنوع است؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]