سلام جناب دکتر دو سوال داشتم ، یکی اینکه من یک پوست تقریبا همانند TAN ( قهوه ای مایل به زرد ) دارم که در اثر تابش آفتاب طی یک مدت ایجاد شده آیا دوباره به رنگ سفید برمیگردد یا نه ؟؟ و سوال دومم اینه که دور چشمم مدتی هست خیلی سیاه شده ( از وقتی پای کامپیوتر زیاد میشینم ) آیا ربطی به زیاد با کامپیوتر کار کردن در یک فضای تاریک داره و چطور باید درمانش کرد ( اگر کرم دور چشم خاصی مد نظرتون هست لطفا بگید ! ) ؟ ممنون که پاسخ میدین

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

برمیگردد ولی زمان میبرد معمولا چروکهای دور چشم به عوامل زیاد ی مثل سن و آفتاب و غیر ه بستگی دارد ولی به کامپیوتر ارتباطی ندارد [1401-07-26]

پاسخ سوال پزشکیجوانسازی دور چشم

تلفن : 91620100 - 031

بلفاروپلاستی پلک شرقی (کانتوپلاستی) یا جراحی چشم آسیای شرقی

مراقبت های پس از جراحی دیسک

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

مشکلات پوستی ناحیه زیر بغل و کشاله ران

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

گل مژه چگونه درمان میشود؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

جراحی پروستات نیاز به چه مراقبتهایی دارد؟

اگر شما هم تبخال میزنید این مطلب را بخوانید

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

نکات مهم در تزریق چربی به باسن

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

دلایل ترک پوست سر پس از کاشت مو طبیعی چیست؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

روده تحريك پذير: قسمت دوم (IBS)

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

ژن هوش و ساختارهای حیاتی مغز از مادر به فرزند میرسد

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]