سلام من دارای پستان فرعی در سمت چپم بودم تا اینکه به گفته یکی از دوستانم نزد پزشک رفتم و ایشون به جای جراحی ساکشن رو پیشنهاد کردن یه چیز مثل میله مکنده رو داخل پوستم میکردن که کلی هم درد داشت و بعد گذشت 2سال ازین ماجرا زیربغلم هیچ تغییری نکرد تا اینکه به سایت شما یه سری زدم الان نگران شدم ممکنه در اثر اون ضرباتی که با میله واردمیکردن به اعصابم اسیب رسیده باشه یا کلا مشکلی ایجاد شده باشه ؟خیلی نگران شدم

دکتر سید محمد رضا حکیمیان :

درود و ادب . نه اصولا مشکلی ایجاد نمی کند . [1401-06-14]

پاسخ سوال پزشکیپستان

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان توحید میانی ، کوچه 23
تلفن : 36294896 - 031

دررفتگی مادرزادی مفصل هیپ، دیسپلازی لگن

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

روشهای تشخیص کبد چرب غیر الکلی

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

مراقبتهای پس از عمل جراحی رینوپلاستی ( جراحی زیبایی بینی)

دکتر شهریار لقمانی [ فوق تخصص جراحی پلاستیک ]

متخصص قلب و عروق چه خدماتی ارائه میدهد؟

دکتر امید هاشمی فرد [ متخصص قلب و عروق ]

سرطان بیضه شایع ترین سرطان در مردان جوان

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

ناهنجاری های مادرزادی رحم

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

بررسی تأثیر سلامت مثانه بر عملکرد جنسی زنان

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

مزوتراپی مو درمان ریزش مو