با سلام . زنی هستم ۴۶ ساله ، برای چکاپ سالانه جهت ماموگرافی و سونوگرافی سینه به پزشک مراجعه کردم در سونوگرافی اینطور ذکر شده که توده هایپواکو با حدود صاف و منظم به قطر ۷در ۱۰ میلیمتر در بین ساعت ۳ و ۲ پستان چپ در فاصله ۴ سانتیمتر نیپل مشهود است که می تواند مطرح کننده توده های خوش خیم مانند فیبروآندوم باشد . خواستم بدانم که آیا می تواند خطرناک باشد؟ آیا فیبروآندوم با دارو درمان می شود یا نیاز به جراحی است جهت تخلیه توده . باسپاس

دکتر سید محمد رضا حکیمیان :

درود و ادب . اگر در گزارش ماموگرافی نیز مشکل بارزی وجود ندارد و معاینه نیز طبیعی است ، خطرناک نیست . لازم است سه مرتبه با فواصل 6 - 4 ماه سونوگرافی سینه انجام شود و اگر تغییر بارزی وجود نداشته باشد ، طبیعی محسوب می شود . فیبرو آندوم درمان دارویی ندارد و نیاز به درمان هم نیست . در موارد بزرگتر از 3 - 2 سانتی متر توصیه به جراحی می شود . [1401-06-16]

پاسخ سوال پزشکیتوده پستان

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان توحید میانی ، کوچه 23
تلفن : 36294896 - 031

بیوپسی وکیوم پستان چیست و چگونه انجام میشود؟

رواندرمانگر خوب چه ویژگیهایی دارد

دکتر مطهره میردامادی [ متخصص اعصاب و روان ]

ایا چروک پنجه کلاغی دور چشم قابل درمان است؟

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

تصویربرداری مجاری و غدد لنفاوی (لنفوسیتی گرافی) چیست؟

علل انجام اولتراسوند بیضه

مقایسه تزریق ژل و تزریق چربی

معرفی لیزرهای تخریبی و کاربرد آنها

آکنه وشعارامسال سازمان بهداشت جهانی

دکتر محمد شیزرپور [ متخصص پوست و مو ]

اسپرماتوسل (کیست حاوی اسپرم) چیست؟