سلام روزتون بخیر من 23 سالمه با قد 165 و وزن 55 مدتی هست بالای نافم نبضی رو احساس میکنم دلیلش چی میتونه باشه ؟ ممنون میشم اگه پاسخ بدین

دکتر سید محمد رضا حکیمیان :

درود و ادب . اگر در سمت چپ ناف لمس می شود ، این نبض در افراد لاغر ، ضربان طبیعی سرخرگ آئورت شکمی است که به دلیل لاغر بودن از روی پوست قابل لمس و احساس است . [1401-06-14]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان توحید میانی ، کوچه 23
تلفن : 36294896 - 031

کاشت مو طبیعی به روش FIT

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

مرحله بندی و انواع سرطان کلیه

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

آیا درمان پولیپ بینی بدون جراحی امکان پذیر است ؟

دکتر علی رفسنجانی [ جراحی پلاستیک و زیبایی ]

بهترین حرکات اصلاحی برای ورزش درمانی زانو

بهترین راه کنترل چاقی

روشهای درمانی شانه یخ زده

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

جوش صورت

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

درمان تغذیه ای بیماران مبتلا به فشار خون ( بخش دوم محدودیت سدیم )

مزایا و فواید مزوتراپی زیر چشم چیست؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]