با سلام مادر من سونوگرافی پستان رفتن و یک مس هاپیواکو بیضی شکل با حدود واضح و منظم با ابعاد ۱۴ و ۹ میلیمتر موازی با سطح پوست در ساعت ۹پستان راست نزدیک نیپل مشاهده شد.خیلی نگرانم به نظرتون مشکل جدی دارن؟

دکتر سید محمد رضا حکیمیان :

درود و ادب . لطفا سن شخص هم ذکر شود در موارد بالای 40 سال ماموگرافی نیز لازم است . در صورت معاینه نرمال و ماموگرافی طبیعی ، تکرار سونو بعد از 6 ماه کفایت میکند . [1401-06-14]

پاسخ سوال پزشکیماموگرافی پستان

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان توحید میانی ، کوچه 23
تلفن : 36294896 - 031

ویتامین D3

پرسش های رایج در مورد تزریق بوتاکس یا دیسپورت

موادی که باعث کاهش وزن میشود

شایعات نادرست درباره بوتاکس را باور نکنید!

تست ورزش

دکتر علی حبیبی فر [ متخصص قلب و عروق ]

در ایرانprp-

دکتر شهریار پیرانی [ پوست و مو ]

فواید استفاده از صابون نارگیل

دکتر حسین صفوی زاده [ طب مکمل ]

هالوكس والگوس چیست و علت ایجاد آن؟

عوارض لیزر موهای زائد اندام تناسلی