با سلام 37سالم هست و متاهل اخیرا سوزشی در سینه راستم داشتم که سونو کردم دو کیست 10و13 میلیمتری دارم که رادیولوژیست گفتن هر 6ماه باید سونو کنم و توده و یا چیز دیگه ای مشاده نشده. ایا نمونه برداری و اقدامات دیگه لازم نیست چون خیلی نگرانم و باعث شد فشار خونم بخاطر نگرانی بالا بره تو رو دا راهنماییم کنید ممنون

دکتر سید محمد رضا حکیمیان :

درود و ادب . در صورتیکه در معاینه سینه طبیعی باشد معمولا با فواصل 6 ماه سونو انجام می شود و در صورتیکه در سه سونوی متوالی تغییری حاصل نشود طبیعی محسوب می شود و اقدامی لازم ندارد . [1400-01-18]

پاسخ سوال پزشکیسینه کیست

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان توحید میانی ، کوچه 23
تلفن : 36294896 - 031

دیابت و بارداری ( قسمت اول )

نحوه و زمان کوتاه کردن مو بعد از کاشت مو

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

بررسی اثر لیزر اگزایمر در درمان پسوریازیس

روابط جنسی در دوران بارداری و پس از زایمان چگونه باید باشد؟

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

مشخصات رژيم غذايي صحيح

تزریق چربی چه کاربردهایی دارد؟

قبل از انجام سونوگرافی چه نکاتی را باید رعایت کرد ؟

هایفو برای جوانسازی و ترمیم پوست

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]

اهمیت سرعت در ورزش