سلام وخسته نباشید دکترببخشید نتیجه پاتولوژی مادرم بشرح زیراست خواهشمنداست درخصوص داشتن راه درمان از طریق شیمی درمانی راهنمایی فرمائیدضمناامیدی به نتیجه گیری هست یانه درغیراینصورت مادرم چندمدت دیگرزنده میماند.باتشکر تشخیص: کوله سیستکتومی کیسه صفرا 1 سرطان تهاجمی 2تمایز 3 تومور حمله به سروزی سطح 4 حاشیه جراحی رایگان تومور است نشاندار شده به عنوان نمونه برداری از کبد 1 آدنوکارسینوم متاستاتیک نشاندار شده به عنوان نمونه برداری از صفاق 1آدنوکارسینوم متاستاتیک

دکتر سید محمد رضا حکیمیان :

درود و ادب . متاسفانه بیماری پیشرفته است و تاثیر شیمی درمانی در این مورد خاص ناچیز است . [1400-01-18]

پاسخ سوال پزشکیدرمان شیمی درمانی سرطان

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان توحید میانی ، کوچه 23
تلفن : 36294896 - 031

بیوپسی غدد لنفاوی تحت هدایت سونوگرافی

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

اوزون تراپی مو چیست و چه مزایا و معایبی دارد؟

تفاوت کلینیک زیبایی با کلینیک تخصصی پوست و مو

واریکوسل (واریس بیضه) چیست ؟

چه نکاتي را رعايت کنيم تا راحت تر به خواب رويم:

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

روشهای غیر جراحی لیفت ابرو

بوتاکس زیر بغل چقدر مؤثر است؟

علل پیری پوست و راههای درمان آن

هایفوتراپی صورت