سلام دختر 17 ساله هستم مبتلا به سرطان سارکوم به دلیل عوارض داروهای شیمی دچار شقاق مقعد شدم .به دکتر مراجعه کردم وگفتن نیاز به عمل نیست و با پماد دست ساز و قرص انتی بیوتیک رفعم میشود .اما بعد از دوره شیمی دوباره دچار زخم شدم .درد زیادی داره به طوری که نمیتونم بشینم لطف بفرمایید بگین چه کار کنم؟؟

دکتر سید محمد رضا حکیمیان :

درود و ادب . در شرایط شما در صورت عدم پاسخ دارویی می توان از تزریق بوتاکس استفاده کرد . [1400-01-18]

پاسخ سوال پزشکیسرطان شیمی درمانی مقعد

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان توحید میانی ، کوچه 23
تلفن : 36294896 - 031

بیماریهای شایع پوست

دکتر کامبیز بهشید [ پوست و مو ]

روش صحیح مسواک زدن ( بخش دوم )

دکتر سید محسن هاشمی نیا [ متخصص درمان ریشه ]

مزایا و معایب کرم موبر صورت و بدن برای پوست

خال برداری بدون جراحی چگونه است؟

سرطان مثانه چه علائمی دارد؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

روشهای رفع تیرگی دور چشم

آیا افزایش قد در بزرگسالی امکان پذیر است؟

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

جوش و اسکار جوش؛ علت، درجات و درمان آکنه

دکتر آناهیتا شاهین گوهر [ متخصص پوست و مو ]

هشت شایعه در مورد کمر درد