سلام-اگه رابطه حدود 1هفته پيش باشه و الان به بارداري شك داشته باشيم چه كاري رو براي جلوگيري از بارداري توصيه ميكنيد؟ (در ضمن طي چند روز اول 1بسته حاوي 2قرص جلوگيري بود كه استفاده شده ولي پريودي طي اين 6يا 7روز هنوز رخ نداده) آيا استفاده از آمژول ميتونه كمك كنه؟؟؟ ممنون ميشم هرچه سريع تر جواب بدين-با تشكر

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی،به نظر می رسد از قرصهای لونژیل استفاده شده یعنی از یک روش اورژانس مناسب در ساعات اولیه استفاده شده است در این صورت شانس حاملگی ناخواسته بسیار کاهش می یابد. برای پریود شدن 1 هفته تا 10 روز پس از آخرین قرص اورژانس هنوز وقت هست از هیچ داروی دیگری تا زمان پریود استفاده نشود تا پریود آغازشود در صورتی که پس از این مدت پریود آغاز نشد آزمایش خون بارداری را انجام بدهید. به مطلب روشهای اورژانس در سایت مراجعه کرده و به همراه همسرتان آن را مطالعه کنید. [1401-07-25]

پاسخ سوال پزشکیبارداری

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

بلفاروپلاستی پلک شرقی (کانتوپلاستی) یا جراحی چشم آسیای شرقی

آیا کرونا بر باروری و سلامت جنسی مردان تاثیر دارد؟

نحوه صحیح استفاده ازداروهای موضعی ضدجوش یا اکنه

دکتر محمد شیزرپور [ متخصص پوست و مو ]

هفت نکته برای حداکثر اثر درمان ضد آکنه ( جوش صورت )

باریوم سوالو چیست؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

مزایا، عوارض هزینه و نحوه استفاده ماینوکسیدیل

مزایای تکارتراپی کدام است؟

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

چه زمانی بعد از بوتاکس می توان آرایش کرد؟

انگشت چکشی چه عارضه ای است و چگونه درمان می شود؟

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

سنگ شکنی کلیه به چه فرایندی گفته می شود؟