با سلام! من دختری سبزه رو هستم!آیا با لیزر میشود پوست را سفید کرد؟ من خواندم پمادی به نام مونوبنزل 20 درصد هست که این کار را انجام میدهد اما بیشتر برای افراد پیسی توصیه میشود.حتی من پرسیدم دختری سبزه رو با 10 درصد پیسی کل بدنش رو سفید کرد و بسیار سفید شد.شما میتونید این کار را برای من انجام بدهید؟یا خودم هم به دکتر پوست مراجعه کنم انجام میدهند؟درمان مشکل من چیست؟ با تشکر!

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

با سلام خیر من انجام نمیدهم توصیه هم نمیکنم چون سفیدی پوست مثل لک و پیس میشود نه سفید دلخواه شما [1401-08-01]

پاسخ سوال پزشکیتیرگی پوست

تلفن : 91620100 - 031

بلفاروپلاستی پلک شرقی (کانتوپلاستی) یا جراحی چشم آسیای شرقی

جراحی پروستات به روش رادیکال پروستاتکتومی

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

هراس اجتماعی (قسمت دوم) ترس اجتماعی

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

بررسی علل و درمان جوش هورمونی

افسردگی های قبل از تولد و در حین بارداری

دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]

چسبندگی مهره و اهمیت بالینی آن چیست ؟

دکتر غلامرضا رئیسی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

سوراخ كردن گوش در منزل توسط پزشک بدون درد

آقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]

کاشت ریش و سبیل به روش FIT چه عوارض و معایبی دارد؟

تغذیه در بیماری های قلبی عروقی