آیا می توان یک زایمان طبیعی بدون درد را تجربه کرد ؟ من بارها در سایت های خارجی خوانده ام که در اروپا و آمریکا زایمان های طبیعی بدون هیچ دردی انجام می شود آیا این واقعیت دارد؟

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی زایمان فیزیولوژیک مجموعه روشهایی برای انجام زایمان کم درد بدون مداخله پزشکی است. این نوع زایمانها امروزه در کشورما نیز کم کم رایج می شودو جایگزین خوبی برای زایمانهای سزارین غیر ضروری است. [1401-08-04]

پاسخ سوال پزشکیزایمان

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

بلفاروپلاستی پلک شرقی (کانتوپلاستی) یا جراحی چشم آسیای شرقی

بحثی در مورد عملکرد لوب فرونتال مغز

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]

کاربرد محلول ریوانول

کمردرد و رابطه زناشویی

دکتر غلامرضا رئیسی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

ریزش مو در شیردهی تا کی ادامه دارد؟

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

جراحی بوکال فت یا برداشتن چربی دهان چگونه انجام میشود؟

توانبخشی سکته مغزی و ضربه مغزی

انزال دیر رس یا دیر انزالی چیست؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

چرا وزنم کم نمیشه؟؟؟

فیلر مو چیست و چه مزایا و عوارضی دارد؟

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]