با سلام خدمت شما پزشک گرامی سوال بنده این است که من دختری 27ساله هستم که خال های زیادی در صورتم و در قسمت هایی از دست و پایم دارم وقتی به پزشک مراجعه کردم گفتند که امکان برگشت خال هایم وجود دارد به نظر شما من باید تمام خال هایم را بردارم تا امکان برگشتش نباشد ایا حتما باید جراحی شود ایا این کار عوارضی هم دارد چون خال های من در کنار چشم و لبم می باشددر ضمن روز به روز خال هایم بیشتر می شود لطفا کمکم کنید ممنونم از شما

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

برداشت خالها اثری بر ایجاد خال جدید ندارد بر نداشتن هم همینطور [1401-08-23]

پاسخ سوال پزشکیخال

تلفن : 91620100 - 031

بلفاروپلاستی پلک شرقی (کانتوپلاستی) یا جراحی چشم آسیای شرقی

جوانسازی با الکترونیدلینگ

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

اصلاح عقب زدگی زانو چگونه است؟

بهترین زمان دوش گرفتن

کربوکسی تراپی

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

مراقبتهای بعد از عمل ماموپلاستی چگونه است؟

آیا مزونیدلینگ باعث لک میشود؟

پاسخ به سوالات درمان اسکار با لیزر

از بین بردن جای بخیه عمل پلک

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

در کلینیک تخصصی پا چه خدماتی ارائه می گردد؟