سلام و خسته نباشید اقای دکتر ایا طب سوزنی برای درمان زود انزالی هم استفاده میشود. و اگر استفاده میشود در کدام ناحیه بدن و نیاز به چند جلسه دارد

دکتر سیامک ترابی نژاد :

زود انزالي به درمان با طب سوزني خيلي خوب جواب ميدهد .در مورد تعداد جلسات معمولا بايد در اولين مشاوره و معاينه بيمار نظر داد و نقاطي كه براي درمان اين اين بيماري ، طب سوزي روي آنها انجام مي شود معمولا دست ،‌پا و ناحيه مياني شكم مي باشد . [1395-06-08]

پاسخ سوال پزشکیطب سوزنی درمان

آدرس مطب : تهران ، یوسف آباد ، خیابان فتحی شقاقی ، بین یوسف آباد و چهلستون ، ساختمان پزشکان سبز ، طبقه دوم
تلفن : 88722038 - 021

بیماری گال چیست ؛ چه علائمی دارد و چگونه درمان میشود؟

عملکرد و عوارض لیزر کیوسوئیچ

داروهای اشتها آور بخوریم یا نخوریم؟

درمان نقاط ماشه ای یا تریگر پوینت در کلینیک طب فیزیکی دکتر فروغ

از بین بردن خط اخم با تزریق ژل

بهترین داروهای گیاهی برای پوست

دکتر حسین صفوی زاده [ طب مکمل ]

ماموپلاستی و رفع افتادگی سینه

مزوتراپی مو روشی موثر برای درمان ریزش مو

دکتر پونه دورودی [ کوچینک سلامت و زیبایی ]

دون ژوان به چه مردی گفته می شود؟