سلام خانمی هستم 37 ساله،مقاله شمارا در زمینه نفخ معده و روده خواندم و علائمی که اشاره کردید را دارم،خیلی اوقات احساس پری شکم دارم،بعضی شبها حالت تهوع و استفراغ دارم،از سرما متنفرم،آروغ و ورم شکم دارم،از بچگی این مشکل را داشتم،بارها به پزشک مراجعه کردم،دوبار آندوسکوپی کردم،و دارو مصرف کردم،اما تا به حال نتوانستم از شر این مشکل خلاص شوم،و کل زندگی من تحت الشعاع قرار گرفته.آیا با طب سوزنی این بیماری قابل درمان است؟اگر بله،فکر میکنید حدودا چند جلسه درمان نیاز است و آیا بعد از درمان برگشت پذیر است؟

دکتر سیامک ترابی نژاد :

بله ، با طب سوزني مشكل شما برطرف مي شود . حداقل به ده جلسه طب سوزني نياز داريد و در صورت نياز ، ممكن است به جلسات تمديد درمان ، هر چند وقت يكبار هم احتياج داشته باشيد . [1396-02-06]

پاسخ سوال پزشکیمعده روده تهوع

آدرس مطب : تهران ، یوسف آباد ، خیابان فتحی شقاقی ، بین یوسف آباد و چهلستون ، ساختمان پزشکان سبز ، طبقه دوم
تلفن : 88722038 - 021

تأثیر افتادگی گوشه لبها بر چهره

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

آیا کیست پیلار باعث ریزش مو میشود؟

نقش منیزیوم و مس در بدن ورزشکاران

میلیا چیست و چگونه درمان می شود؟

آیا بدون جراحی باز میتوان بیرون زدگی دیسک را درمان کرد؟

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

بهترین برندهای فیلر کدامند؟

لیزر کیوسوییچ (Q-switch) چیست و چه کاربردی دارد؟

دکتر راضیه ایرجی [ متخصص پوست و مو ]

بیماری پوستی پسوریازیس را بشناسیم