باسلام خدمت شما خانوم دکتر عزیز ممنون ازاینکه جواب سوال منو دادید یه سوال دیگه از خدمتتون داشتم دوماهه که اقدام به بارداری کردم و پریودم عقب افتاده ولی باردار نیستم -دکتر رفتم بهم قرص برموکریپتین واژینال-متفورمین و ویتامین ای و کلومیفن داده -بسیار حالت تهو دارم به خاطر استفاده از قرصها و درضمن پریود شدم و بسیار در واژنم احساس خارش و سوزش دارم-سوال من اینه که قرص واژینال رو میشه موقع پریودم استفاده کرد؟آیا من واسه درمان زود شروع کردم ؟دلیل حالت تهوام کدوم قرصه؟میشه بگید واسه خارش از چه پماد و یا دارویی استفاده کنم

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما،ایا مطمئن هستید بروموکریپتین را به صورت واژینال تجویز کرده اند؟ هردو قرص بروموکریپتین و نیز متفورمین می توانند موجب ضعف- تهوع و تاحدودی علایم گوارشی در ابتدای مصرف شوند. درمورد سوزش وخارش ناحیه واژن علت آن می تواند عفونت قارچی باشد که البته نیازمند معاینه برای تجویز دارو است. [1401-07-27]

پاسخ سوال پزشکیواژن

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

بلفاروپلاستی پلک شرقی (کانتوپلاستی) یا جراحی چشم آسیای شرقی

قرینه سازی برخی نقاط صورت با تزریق بوتاکس

دکتر مینا دادگر [ پوست ، مو و زیبایی ]

حاملگی غیر طبیعی خارج رحم

دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]

هرآنچه درباره کهیر باید بدانیم

چطور بفهمیم سرطان سینه داریم؟

نقش ویتامین سی در بدن

بازیهای رایانه ای درکودکان

دکتر سید محمدرضا صدرعاملی [ فوق تخصص روانپزشکی اطفال ]

برانگیختگی جنسی چیست و درمان اختلال برانگیختگی جنسی در زنان

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

از بین بردن جای جوش با روشهای ترکیبی

جوش و اسکار جوش؛ علت، درجات و درمان آکنه

دکتر آناهیتا شاهین گوهر [ متخصص پوست و مو ]