سلام خانوم دکتر من دختری 26 ساله هستم و برای موهای زائدم به پزشک غدد مراجعه کردم تقریبا 7 سال است که این مشکل را دارم و مبتلا به پلی کیستیک بودم و پرولاکتین بالا ولی به دلیل ناراحتی زیادی که قرص های سیپروترون کامپاند و اسپیرونولاکتون در من بوجود می آورند نمی تونم قرص بخورم . شما در کنار مصرف اسپیرونولاکتون مصرف مارلون را تجویز می فرمایید یا مصرف یاسمین را؟ عوارض کدام کمتره؟ در کاتالوگ یاسمین و اسپیرونولاکتون نوشته پتاسیم را بالا می برد آیا مصرف همزمان برای قلب ضرر ندارد؟

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی، به واژه نامه باروری- قرص یاسمین-مراجعه کنید . مصرف همزمان اسپرونولاکتون با قرص یاسمین به دلیل اثر نگهدارنده پتاسیم توسط پروزسترون قرص و نیز اسپرونولاکتون به دلیل عوارض قلبی هرگز پیشنهاد نمی شود. [1401-07-25]

پاسخ سوال پزشکیبارداری

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

بلفاروپلاستی پلک شرقی (کانتوپلاستی) یا جراحی چشم آسیای شرقی

سرطان پروستات و ارتباط آن با فعالیت جنسی

بیماری های اورژانسی اورولوژی کدامند؟

درجه بندی و تعیین مراحل سرطان سینه

درمان منافذ باز صورت

انتروپیون یا برگشتگی پلک به داخل چگونه درمان می شود؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

زگیل تناسلی (بخش دوم )

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

دلایل ایجاد حساسیت به رنگ مو

سردرد و بیماری های چشمی ـ 2

دکتر حیدر سیاتیری [ فلو شيپ تخصصي قرنيه سگمان قدامي ]

درمان دردهای مزمن با روشهای متخصصان درد