سلام خسته نباشید. من 24سالمه و برای پرپشت شدن موهای صورتم دو هفته س که از ماینوکسیدیل 5درصد استفاده میکنم. آیا بعد از درمان و قطع استفاده از ماینوکسیدیل موهای صورتم میریزه؟ یا قطع استفاده از ماینوکسیدیل فقط مربوط به موهای سره؟ ممنون میشم راهنماییم کنید با تشکر

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

ممکن است ولی باید طولانی مدت استفاده نمایید تا این اثر کمتر شود [1401-08-25]

پاسخ سوال پزشکیماینوکسیدیل درمان ریزش مو

تلفن : 91620100 - 031

بلفاروپلاستی پلک شرقی (کانتوپلاستی) یا جراحی چشم آسیای شرقی

چالش سی روز دیسیپلین برای کاهش وزن شمارش خطا (10)

آیا واریکوسل در رابطه جنسی تأثیر دارد؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

بیماری لیکن پلان چیست؟

میکرودرم چیست؟

گالاکتوسل چیست؟

نور درمانی چیست و چگونه انجام می شود؟

انواع ویتامین ها و تاثیر آنها برسلامت پوست

خونریزی از لثه

دکتر کاملیا فرمند [ دندانپزشک عمومی ]

سابسیژن و درمان جای جوش