سلام آقاي دكتر ممنون كه پاسخگو هستيد آيا فرقي بين ضد آفتاب ايراني و خارجي وجود دارد؟ و اينكه استفاده از ضد آفتاب رنگي اثر آن را از بين نمي برد؟ ممنون 31 ساله

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

از نظر فاکتور محافظتی خیر. ولی گاهی از نظر سایر مشخصات مثلا فاقد چربی بودن ممکن است کیفیت خارجی ها بهتر باشد از نظر علمی خیر ولی اگر شما بدلیل اینکه رنگ دارد ضد آفتاب کمتری بزنید مسلما موثر است. [1401-07-26]

پاسخ سوال پزشکیضد آفتاب مراقبت از پوست

تلفن : 91620100 - 031

بلفاروپلاستی پلک شرقی (کانتوپلاستی) یا جراحی چشم آسیای شرقی

دستاورد جدید محققان در درمان وزوز گوش

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

افزایش تعریق بدن یا هیپرهیدروز

بهترین زمان سونوگرافی برای تشخیص اندومتریوز

طول عمر اسپرم چقدر است؟

لیزر خط ریش مردان برای چه کسانی مناسب است؟

فیشیال پوست چیست؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

درباره فیموز و پارافیموز چه می دانید؟

کورتاژ تشخیصی

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]