سلام دختری 22 ساله هستم چند سالیت دچار افادگی پلک هستم که باعث شده ظاهری مثل ژاپنی ها پیدا کنم پوست نواحی صورت و بدنم هم خصوصا سینه م هم شل شده که نسبت به سنم طبیعی نیست دکتر های زیادی رفتم که یا تشخیص ندادن یا گفتند آلرژیه نظر شما چیه آیا اگه آلرژی باشه درمان داره

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

اگر افتادگی شدیدباشد با جراحی قابل درمان است ولی اگر کم باشد با درمان دارویی بهبود دارد [1401-08-10]

پاسخ سوال پزشکیلیفت پلک

تلفن : 91620100 - 031

بلفاروپلاستی پلک شرقی (کانتوپلاستی) یا جراحی چشم آسیای شرقی

آزمایش اسپرم

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

مزایای کاشت ابرو به روش FIT

سلولیت چیست و چگونه درمان می شود؟

درمان پای پرانتزی با ورزش و حرکات اصلاحی

حمله (هراس) پانیک

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

چگونه (IVF) بر کیفیت زندگی زوج ها تأثیر می گذارد؟

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

نحوه ی کارکرد دستگاه ماموگرافی

ساب سیژن یا زیر تراشی

دکتر حمید وحیدی [ متخصص پوست و مو ]