سلام خسته نباشید میخواستم راجع به "افضا"ازتون بپرسم.علتش چی میتونه باشه؟آیا ممکنه بخاطر خود ارضایی در بچگی هم باشه؟راه تشخیصش چی هست؟آیا درمانی براش وجود داره؟ من 23سالمه وخودم مشکوکم به افضا.شنیدم که انحراف مسیر ادرار نشون دهنده افضاست.درسته؟ تو روخدا تو رو خدا تو رو خدا جوابمو بدین؟من چندین ساله دارم با این فکرو تردید زندگیمو خراب کردم.میخوام مطمئن بشم.

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی افضا به معنی یکی شدن مجرای ادرار و واژن است. و بعید است در فردی بدون صدمه و اسیب شدید واژن اتفاق بیافتد. در صورتی که نگران سلامتی بکارت خود هستید به یک پزشک یا مامای ماهر مراجعه کنید تا معاینه شوید. ربطی به خودارضایی ندارد بلکه در اثر اسیب شدید به ناحیه تناسلی ایحاد می شود. [1401-07-25]

پاسخ سوال پزشکیواژن

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

بلفاروپلاستی پلک شرقی (کانتوپلاستی) یا جراحی چشم آسیای شرقی

علائم و نشانه های بیماری زونا

افتادگی گوشه های لب چگونه رفع میشود؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

چند درصد ژل لب پس از تزریق جذب میشود؟

فرم دهی صورت بدون نیاز به جراحی

نحوه انجام سونوگرافی غدد لنفاوی گردن

لیزر ان دیاگ برای درمان عروق واریسی

نقش فیناستراید در درمان ریزش مو چیست ؟

دکتر کاوه کریمی راد [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

تشخیص خال معمولی و ملانوما

میکرونیدل آر اف چیست و چه تأثیری روی پوست دارد؟