باسلام من در دوران شيردهي هستم و پسرم يك سال و نيمه است تقريبا چندروزي است پريودي ام عقب افتاده و بطور طبيعي جلوگيري مي كنم تا بحال مراقب بوده ام خيلي نگران هستم كه باردار شده باشم مي گويند اگر باردار باشم پسرم شيري را كه مي خورد بالا مي آورد ولي تابحال چنين چيزي نبوده است دل درد و كمر درد دارم ولي هنوز پريود نشده ام مي خواستم خيالم را راحت كنيد باتشكر

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی هیج کدام از مواردی که نام برده اید یعنی دل درد و کمردرد و استفراغ شیر توسط کودک شیرخوار در صورت حاملگی مادر نشانه های بارداری شما نیستند در واقع اینها افسانه هایی بیش نیستند. بهترین کار انجام آزمایش خون بارداری برای اطمینان خاطر است در صورت منفی بودن آزمایش از یک روش مطمئن پیشگیری از بارداری استفاده کنید. [1401-08-10]

پاسخ سوال پزشکیشیر دهی بارداری

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

بلفاروپلاستی پلک شرقی (کانتوپلاستی) یا جراحی چشم آسیای شرقی

افسانه هایی درباره ارگاسم

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

انواع تکنیک های جوانسازی صورت

زگیل تناسلی را جدی بگیریم

دکتر محمد رضا قرائتی [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]

تغذیه در درمان زخم های معده

میزان اثرگذاری لیزر در رفع موهای زائد

دکتر آناهیتا شاهین گوهر [ متخصص پوست و مو ]

ارزش هایی که باید به فرزندانمان بیاموزانیم

دکتر مطهره میردامادی [ متخصص اعصاب و روان ]

کاربرد رادیولوژی پانورکس

اطلاعاتی درباره کم شنوایی

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

کم بودن مایع آمنیوتیک

دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]