سلام.خسته نباشید.خانم بنده دوسال پیش تصادف کردن.مهره یک ستون فقرات اسیب دید و دکتر شفیعی با گذاشتن پیچ پلاک عمل کردن.متاسفانه حس جنسی تحریک و ارگاسم رو اصلا ندارن.دکتر شفیعی گفتن که احتمال زیاد عصب اسیب دیده و با دکترهای متخصص باز مشورت کنین.نظرتون رو بگین و اینکه ایا احتمال اینکه دیگه مثل قبل نشن هست یانه؟؟؟

دکتر میترا مولائی نژاد :

سلام کاربر گرامی احساس ارگاسم یک احساس کاملا فردی است و وسیله ای برای اندازه گیری میزان آن وجود ندارد بنابراین نمی توان در مورد تفاوت و تغییرات آن به روشهای ارزیابی پزشکی اظهار نظر کرد [1401-07-07]

پاسخ سوال پزشکیاختلالات جنسی ارگاسم

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

طب سوزنی گوش (قسمت اول)

دکتر امیر هوشنگ سپهری [ طب سوزنی ]

لیزر اربیوم؛ لیزر جوانسازی پوست صورت

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

در مورد رابطه جنسی و سرطان دهان چه نکاتی باید بدانیم؟

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

ابداع درمان جدید برای بیماری وزوز گوش

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

پیشگیری از ابتلا به مشکلات پا و اصول مراقبتی در بیماران دیابتی

کاربرد فراصوت درمانی در طب فیزیکی

نارسایی یا کم کاری مزمن و از کار افتادن کلیه

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

عکس پا در چه شرایطی تجویز میشود؟