سلام آقای دکتر آیا تزریق اپیدورال یا اوزون در مورد این عکس میتونه موثر باشه؟ در حال حاظر هم فقط مشکل راه رفتن دارم یعنی پای راستم زود سر میشه با تشکر

دکتر احمد شکرچی زاده :

سلام در صورتی که با درمانهای طبی و استراحت بهبودی پیدا نکنید نیازمند عمل جراحی هستید که در این مورد با عمل جراحی با لیزر پلاسما احتمال زیاد بهبودی پیدا میکنید. البته تزریق اپیدورال نیز از روش های غیر جراحی است میتوانید آن را انجام دهید. [1396-09-30]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : اصفهان چهارباغ بالابین زمزم و دروازه شیرازکوچه مختاری ساختمان جم طبقه زیرزمین
تلفن : 36622101 - 031

بسته بودن لوله های رحمی

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

علت پوسته پوسته شدن و خشکی، خارش و زخم پوست سر

اندولیفت چیست و چه کاربردی دارد؟

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

چه بخوریم تا زودتر باردار شویم ؟

دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]

روماتیسم ستون فقرات (اسپوندلیت آنکیلوزان) چیست؟

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

درباره جراحی لیزری جدیدترین روش درمان دیسک کمر بیشتر بدانید

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

ورزش درمانی چیست؟

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]