سلام و ارادت آقای دکتر من مادرم 47 ساله و دچار بیرون زدگی دیسک کمر همراه با تنگ شدگی کانال نخاعی هستن.عمده درد ایشان در قسمت باسن و پشت ساق پای راست میباشد.اندکی هم قسمت ران سمت راست متورم شده.پیش دکترهای مشهد ک رفتیم اکثرشون گفتن باید عمل شه.میخواستم بدونم اول از همه میزان بیرون زدگی و خطر چقدره و دوم اینکه آیا روش های درمانی دیگه وجود داره ک بدون نیاز به عمل بشه ایشون رو درمان کرد؟قابل ذکره ک مشکل کنترل ادرار و مدفوع هم ندارن و قادر به راه رفتن هم هستن. با تشکر

دکتر احمد شکرچی زاده :

سلام مشکل ایشان بیرون زدگی دیسک میباشد. تنگی کانال ندارند. اگر با استراحت و درمان های طبی مشکل ایشان حل بشود نیاز به کار خاصی نیست در غیر این صورت باید معاینه بشوند امکان درمان با لیزر پلاسما هست. [1396-10-04]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : اصفهان چهارباغ بالابین زمزم و دروازه شیرازکوچه مختاری ساختمان جم طبقه زیرزمین
تلفن : 36622101 - 031

انواع خال و روشهای برداشت

دکتر کامبیز بهشید [ پوست و مو ]

لنزهای تماسی ـ بخش پنجم

دکتر حیدر سیاتیری [ فلو شيپ تخصصي قرنيه سگمان قدامي ]

تقویت مو با روشهای مزوتراپی و پی آر پی

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]

بلفاروپلاستی ، جراحی پلک

دکتر کاوه کریمی راد [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

لک صورت یا ملاسما

جراحی پروستات به روش رادیکال پروستاتکتومی

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

مزوژل برای چه کسانی مفید است ؟

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

بلفاروپلاستی یا لیفت پلک چیست؟

آیا رابطه جنسی اندازه واژن افراد را تغییر می دهد؟

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]