درود بر جناب دکتر بنده ۳۳ ساله هستم و الان ۶ سال هست که دیسک کمر دارم. در این ۶ سال گاهی درد زیاد میشه و گاهی هم اصلا درد ندارم. مشکل من از طریق روش شما حل شدنیه؟ ممنون

دکتر احمد شکرچی زاده :

سلام در صورتی که درد زیادی ندارید با آن بسازید. بیرون زدگی دیسک خفیف است. در صورت شدت درد با پلاسما احتمالا قابل درمان است. باید معاینه شوید. [1396-10-05]

پاسخ سوال پزشکیدیسک درد

آدرس مطب : اصفهان چهارباغ بالابین زمزم و دروازه شیرازکوچه مختاری ساختمان جم طبقه زیرزمین
تلفن : 36622101 - 031

روش های درمان بیماری تنگی کانال نخاع گردن

رفع خطوط بین دو ابرو با بوتاکس خط اخم

گیر افتادن عصب اولنار چیست؟

لیپولیز تزریقی چیست ؟

نکاتی که قبل از پیوند مو باید رعایت کرد

دکتر خلیل فارسی نژاد [ متخصص پوست و مو ]

درمان بیماریهای گوارشی با طب سوزنی

دکتر محسن پرچمی [ طب سوزنی ]

چرا رادیوگرافی برای چاق ها به سختی انجام می شود؟

آقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]

با معجزات دارچین آشنا شویم

دکتر حسین صفوی زاده [ طب مکمل ]