با سلام مدت ۶هفته هست که درد شدید ابتدا در کمر خود احساس میکردم و پس از مدتی این درد به پای من منتقل شده است . ام آر آی انجام داده ام و به تشخیص پزشک فعلی ام مشغول به فیزیو تراپی هستم اما به هیچ عنوان درد بنده تخفیف نیافته است وزندگی مرا مختل نموده است عکس ام آر آی خود را برایتان ارسال میکنم تا نظر شما را درمورد انجام عمل بسته بدانم با تشکر

دکتر احمد شکرچی زاده :

سلام در صورتی که با استراحت و دارو و سایر روش های غیر جراحی در مدت مناسب بهبوی پیدا نکنید اقدام نهایی جراحی است. در اینصورت باید معاینه شوید احتمال بهبودی با جراحی از طریق لیزر پلاسما وجود دارد. [1396-11-20]

پاسخ سوال پزشکیدرد

آدرس مطب : اصفهان چهارباغ بالابین زمزم و دروازه شیرازکوچه مختاری ساختمان جم طبقه زیرزمین
تلفن : 36622101 - 031

نقش کلیه در تنظیم فشار خون

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

علل درد باسن در پشت لگن

مزوتراپی، درمان موضعی مشکلات پوستی

چگونه درد کمر را از درد کلیه تشخیص دهیم ؟

دکتر مجید حقیقت [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]

طب مکمل،تغذیه و یائسگی

کلوئید چیست ؟

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

آکنه و سندروم تخمدان پلی کیستیک، تنبلی تخمدان و جوش

الکتروتراپی؛ انواع، کاربردها، عوارض و فواید

آیا تزریق فیلر عوارض زیادی دارد؟