سلام سال نو رو تبریک میگم خواستم بدونم در خصوص عمل دیسک با لیزر پلاسما آیا احتمال چسبندگی یا عارضه در محل جراحی وجود داره یا فقط عارضه چسبندگی مربوط به عمل باز هس باتشکر

دکتر احمد شکرچی زاده :

سلام در عمل با لیزر پلاسما معمولا عارضه آی وجود ندارد. چسبندگی مربوط به عمل باز است [1397-01-25]

پاسخ سوال پزشکیدیسک جراحی

آدرس مطب : اصفهان چهارباغ بالابین زمزم و دروازه شیرازکوچه مختاری ساختمان جم طبقه زیرزمین
تلفن : 36622101 - 031

توانبخشی سکته مغزی و ضربه مغزی

سندرم ماه عسل چه عارضه ای است و چگونه درمان میشود؟

چگونه سرطان سينه را تشخيص دهيم؟

ریسک ابتلا به سرطان پستان در افراد با سابقه سرطان پستان در سینه مخالف

وراثت شایع ترین عامل ریزش مو در مردان

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

چربی ، فیلر طبیعی و ماندگار

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

درمان اشک ریزش چشم با جراحی مجرای اشکی به روش اندوسکوپی

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

گرافی پانورکس تمام دیجیتال در چه مواردی انجام میشود؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

پلاسما جت برای از بین بردن لک صورت