با سلام و خسته نباشید. من دچارپارگی دیسک در مهره ال ۵ اس ۱ شده ام .درد درپای چپ و انگشتان دارم مقداری هم در پایین کمرم ولی هم میتونم روی پنجه ها و هم روی پاشنه های پام راه بروم و کف پام احساس سر بودن نمیکنم که این درد هم دوماهه ک شرو شده. یک متخصص به من گفت که فورا باید عمل باز انجام بدم اما عمل بازم که مشکلات خودشو داره. از این رو الان میخواستم بپرسم که اولا عمل لازم دارم ؟ و دو اگر لازم هست میتونم بااین روش لیزر شما عمل بشم ؟

دکتر احمد شکرچی زاده :

سلام درمان بیرون زدگی دیسک در مرحله اول استراحت دارو فیزیوتراپی و اقدامات غیر جراحی است. اگر بیماری در مدت مناسب به این درمان ها پاسخ ندهد ممکن است نیاز به مداخله جراحی باشد. شما احتمالا با لیزر پلاسما قابل درمان هستید. [1397-02-21]

پاسخ سوال پزشکیدیسک درد

آدرس مطب : اصفهان چهارباغ بالابین زمزم و دروازه شیرازکوچه مختاری ساختمان جم طبقه زیرزمین
تلفن : 36622101 - 031

استفاده از سمعک در انظار عمومی

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

آیا مزوتراپی روش مؤثری برای درمان لک صورت است؟

رسیدن به اندام ایده ال در کوتاه ترین زمان

ورزش برای درمان درد مفصل فاست گردن

بررسی تاثیر خدمات بخش فیزیوتراپی بر بدن

رولر وکیوم

بارداری خارج از رحم چه زمانی مشخص میشود؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

جراحی چانه

دکتر بهنام خرمی [ متخصص جراحی فک و صورت و زیبائی ]

درمان دندانپزشکی برای بیماران با مشکلات پزشکی

دکتر امیر منصور شیرانی [ متخصص بیماریهای دهان و دندان ]