با سلام آيا احتمال اسيب ديدن عصب وجود دارد؟ و آيا ميتوان ب ورزش هاي حرفه اي و سنگين برگشت؟

دکتر احمد شکرچی زاده :

سلام تا کنون متجاوز از یک هزار بیمار بیرون زدگی دیسک توسط اینجانب با روشPLDH عمل شده است. هیچگونه عارضه عصبی عروقی و یا عفونی وجود نداشته است. کلا در بیمارانی که سابقه هرنی دیسکال دارند انجام ورزش های سنگین شانس بروز هرنی دیسکال در دیسک های دیگر وجود دارد [1397-03-03]

پاسخ سوال پزشکیورزش

آدرس مطب : اصفهان چهارباغ بالابین زمزم و دروازه شیرازکوچه مختاری ساختمان جم طبقه زیرزمین
تلفن : 36622101 - 031

روشهای درمان شکستگی مهره

لیپوم چیست؟

لیزرتراپی ستون فقرات چیست و چه مزایایی دارد؟

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

عوامل سرطان زا

دکتر عبد الرحیم حزینی [ فوق تخصص آنکولوژی ]

خشکی پوست در زمستان

بولیمیا (پرخوری عصبی )چیست؟؟

آفتاب سوختگی و درمان آن

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

علائم شایع دیابت نوع 2 چه هستند؟