جناب آقای دکتر شکرچی زاده با سلام و احترام من هما ولایتی زنی 74 ساله هستم که مدت یک سال است در ناحیه دو پا احساس بی حسی و ناتوانی و ضعف دارم. با توجه به عکس های ام آر آی پزشک متخصص، مشکل من را در ناحیه کمر تشخیص دادند و عنوان کردند که نیاز به عمل جراحی دارد. اما با توجه به سنم عمل باز برایم دشوار و خطرناک است. لطفا راهنمایی بفرمایید آیا مشکل من با روشی به طور مثال جراحی پی ال دی اچ قابل حل و درمان هست؟ و من چه اقدامی می بایست انجام بدهم؟ عکس های کمرم پیوست سوال می باشند.

دکتر احمد شکرچی زاده :

سلام از لیزر نتیجه نمی گیرید. [1397-05-20]

پاسخ سوال پزشکیضعف جراحی درمان

آدرس مطب : اصفهان چهارباغ بالابین زمزم و دروازه شیرازکوچه مختاری ساختمان جم طبقه زیرزمین
تلفن : 36622101 - 031

دشمنان موهای شما

چگونه میل به چربی را کاهش دهیم

کاشت ناخن چه آسیبها و عوارضی دارد؟

کدام جوش ها با داکسی سایکلین درمان میشوند؟

کلوئید یا گوشت اضافه چگونه درمان میشود

بلفاروپلاستی پلک شرقی چگونه است؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

روش های شگفت انگیز درمان سیاهی و جوانسازی دور چشم

مواد موثر در بهبود حافظ