سلام سوال پرسیدم درباره بیمار 64 ساله عکس ها را فرستادم ولی ارسال نشدن دوباره برایتان فرستادم با تشکر

دکتر احمد شکرچی زاده :

سلام نیازی به درمان دیسک با لیزر و یا عمل باز دیسک ندارند.درمان های غیر جراحی نظیر آب درمانی و فیزیوتراپی پیشنهاد میشود. [1401-06-27]

پاسخ سوال پزشکیدیسک کمر

آدرس مطب : اصفهان چهارباغ بالابین زمزم و دروازه شیرازکوچه مختاری ساختمان جم طبقه زیرزمین
تلفن : 36622101 - 031

فعالیت ورزشی در دوران شیردهی و مداخلات تغذیه ای

پاک کردن تاتو با لیزر

برانگیختگی جنسی چیست و درمان اختلال برانگیختگی جنسی در زنان

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

فیلر چیست و انواع آن کدام است؟

تزریق ژل بهترین روش جوانسازی زیر چشم

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

چگونه ورم بعد از تزریق ژل را از بین ببریم؟

آیا امکان شیردهی و بارداری بعد از انجام عمل پروتز سینه وجود دارد؟

تزریق چربی برای چه افرادی و در کدام نواحی مناسب است؟