با سلام و خسته نباشید من حدود 5 روز پیش در بیمارستان مطحری جراحی ال 4 ال5 با پلاسما پیش شما انجام دادم و انتظار داشتم طبق مدارک بیماران شما در سایت بعد از جراحی بهبودی نسبی داشته باشم ولی الان بعد از گذشت 5 روز هنگام نشستن و راه رفتن درد شدید در کمرم دارم و قبل عمل 10 دقیقه راه میرفتم و یک ساعت مینشستم آیا با این شرح حال عمل من موفقیت آمیز بوده یا دوباره باید مراجعه کنم چون از تهران اومده بودم برام سخته حضوری برسم خدمتتون

دکتر احمد شکرچی زاده :

سلام در بعضی موارد بعد از عمل با لیزر پلاسما ممکن است جهت چند روز و حتی چند هفته درد های شدید کمر وجود داشته باشد. علت این مسئله اسپاسم عضلات کمر میباشد. جای نگرانی نیست. بتدریج برطرف خواهد شد. همانگونه که موقع پذیرش به بیماران تذکر داده میشود و در سایت نیز وجود دارد ،زمان اظهار نظر در مورد تاثیر پذیری لیزر سه ماه است. اگر بیماری تا سه ماه بعد از عمل بهبودی نیافته باشد ممکن است نیاز به عمل باز داشته باشد. [1401-06-27]

پاسخ سوال پزشکیجراحی لیزری دیسک درد کمر

آدرس مطب : اصفهان چهارباغ بالابین زمزم و دروازه شیرازکوچه مختاری ساختمان جم طبقه زیرزمین
تلفن : 36622101 - 031

wbc در آزمایش اسپرم

لیفت صورت و کشیدن پوست بدون عمل جراحی

روگین و درمان ریزش مو

اختلال تکاملی زبان از کودکی تا بزرگسالی

لیلا رستم شیرازی [ آسیب شناسی گفتار و زبان ]

سلولیت و جدیدترین روش درمان آن

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

علت سیاهی پوست گردن و درمان آن

چرا بیرون زدگی دیسک اتفاق می افتد و چه درمانی مناسب تر است؟

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

معرفی بیماری كراتوز پيلاريس یا پوست مرغی

رآکوتان چیست و چه عوارضی دارد؟

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]