با سلام وقت بخیر بردار 24 ساله ام حدودا یک ماه پیش بر اثر لیز خوردن دچار بیرون زدگی ال5 اس1 شده الان چند قدم بیشتر نمی تونه راه برود، اکثر پزشکانی که مراجعه کرده گفتن باید عمل جراحی باز انجام بده، می خواستم لطف کنید بفرمایید آیا امکان بهبودی از طریق جراحی لیزر پلاسما وجود دارد؟

دکتر احمد شکرچی زاده :

سلام بله احتمالا با لیزر پلاسما قابل درمان هست. لازم است معاینه شوند. [1401-06-27]

پاسخ سوال پزشکیجراحی لیزری دیسک

آدرس مطب : اصفهان چهارباغ بالابین زمزم و دروازه شیرازکوچه مختاری ساختمان جم طبقه زیرزمین
تلفن : 36622101 - 031

عواملی که باعث خشکی و آسیب رسیدن به موها میشوند

تاثیر مصرف ماست در پیشگیری و درمان بیماریها

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

هشت شایعه در مورد کمر درد

قرارگیری صحیح وضعیت های مختلف در بارداری- بخش دوم

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

درمان سندرم تونل کارپال با ورزش

درد شانه و درمان آن

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

آناتومی سیستم باروری آقایان

کاردرمانی در منزل برای کودکان و بزرگسالان

آقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]

گلوتاتیون روشن کننده پوست یا تبلیغات تجاری

دکتر آناهیتا شاهین گوهر [ متخصص پوست و مو ]