سلام. من ورزشکار هستم و ساکن تهران. در ورزش آسیب دیدم. لطفا بفرمایید امکان عمل با لیزر وجود دارد یا خیر؟ اصلا عمل لازم است؟ آیا با بیمه مکمل پارسیان قرارداد دارید؟ و هزینه عمل چقدر است؟ آیا بعد از عمل امکان بازگشت به تهران وجود دارد؟ در ضمن در وضعیت خوابیده مشکلی ندارم. وقتی بلند می شوم درد در کمرم وجود دارد و به پای چپ منتقل می شود. پای من سر نمی شود. انگشت پا ضعیف نشده ولیکن ردی پاشنه چپ کاملا نمی توانم بایستم. ولی روی پنجه مشکلی ندارم. با تشکر

دکتر احمد شکرچی زاده :

سلام درمان شما در مرحله اول استراحت ، دارو، فیزیوتراپی و آب درمانی است.اگر از این روش ها نتیجه نگیرید با لیزر پلاسما قابل درمان هستید . در صورت لزوم باید ویزیت شوید [1401-06-27]

پاسخ سوال پزشکیجراحی لیزری دیسک

آدرس مطب : اصفهان چهارباغ بالابین زمزم و دروازه شیرازکوچه مختاری ساختمان جم طبقه زیرزمین
تلفن : 36622101 - 031

در چه مواردی باید به متخصص پوست مراجعه نمود؟

تغذیه ورزشکاران سرعتی

رژیم نوین برای کاهش فشار خون ( بخش دوم )

تست سرطان دهانه رحم یا پاپ اسمیر چیست ؟

دکتر سمیرامیس هوشیار [ متخصص زنان و زایمان ]

بهترین روشهای درمان سرطان پروستات لوکالیزه

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

رادیوگرافی لگن در منزل

آقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]

آیا چیزی به نام ارگاسم زودرس زنانه وجود دارد؟

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

علائم و روشهای درمان سرطان بیضه

نقش الکترولیتها در ورزش