با سلام من حدود نه ماه هست که دچار کمر درد و بی حسی در پای چپ هستم. الان بیشتر گودی کمرم سوزش دارم. ولی علایم دیسک را ندارم مثلا در حالت خواب پاهایم کامل بالا میاد. موقع ورزش و دویدن گاهی گودی کمرم بشدت داغ میشه. مشکلی بابت راه رفتن ندارم؛ ولی تمرکزم را بشدت به هم ریخته. دارو هم استفاده کردم. از همان اوایل هم ورزشهای متناسب را انجام میدم. لطفا راهنماییم کنید.

دکتر احمد شکرچی زاده :

سلام دارو ، فیزیوتراپی، نرمش و آب درمانی کمر درد [1401-06-21]

پاسخ سوال پزشکیدرد کمر

آدرس مطب : اصفهان چهارباغ بالابین زمزم و دروازه شیرازکوچه مختاری ساختمان جم طبقه زیرزمین
تلفن : 36622101 - 031

بررسی انواع مزوژل جوانسازی و بهبود پوست

سونوگرافی پروستات و کاربرد آن چیست ؟

پس از جراحی برای درمان سرطان کلیه چه مراقبتهایی نیاز است؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

آیا نرم کننده های مو باعث ریزش میشوند؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

درمان یرقان در طب سوزنی

دکتر سیامک ترابی نژاد [ طب سوزنی ]

طب سنتی و هومویوپاتی و تعذیه در درمان چاقی

self stimulation خود ارضائی کودکان یا

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

افسردگی بعد از زایمان

دکتر مطهره میردامادی [ متخصص اعصاب و روان ]

چه نکاتی را قبل از جراحی آرتروز زانو باید در نظر گرفت ؟