سلام اقای دکترخسته نباشیدمن برادرم ۵سالشه تازه فهمیدیم که تو مغزش کیست آراکنویدداره گوش سمت راستش هم مشکل پیداکرده بایدچیکارکنیم لطفاخواهش میکنم راهنمایی کنیددارم دیونه میشم

دکتر احمد شکرچی زاده :

سلام کیست های اراکنویید، کیست های خوش خیم داخل مغز هستند. اگر علامتی نداشته باشد و اندازه آن بزرگ نشود، معمولا احتیاج به درمان خاصی ممکن است نداشته باشد. در غیر اینصورت ممکن است نیاز به عمل جراحی داشته باشد [1401-06-21]

پاسخ سوال پزشکیکیست

آدرس مطب : اصفهان چهارباغ بالابین زمزم و دروازه شیرازکوچه مختاری ساختمان جم طبقه زیرزمین
تلفن : 36622101 - 031

مراقبتهای بعد از عمل جراحی اندوسکوپی دیسک

آپراکسی

لیلا رستم شیرازی [ آسیب شناسی گفتار و زبان ]

کمپرس سرد یا گرم، کدام برای درد شما مناسب تر است؟

مهارت هاي لازم برای تربيت کودکان،قسمت اول

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

آیا بدون جراحی میتوان گونه را لیفت کرد؟

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]

آکنه چیست و چگونه درمان میشود؟

میکروپیگمنتیشن چیست؟

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

پلی کلینیک تخصصی ارتوپدی فنی دکتر فروغ