سلام من حدود ١٠سال است ا ز ناحيه دنباليچه گرفتار اسپاسم ميشدم كه با تزريق دارو يا قرص بعد از چند روز جواب ميگرفتم ولي از ٢٨اسفند ٩٧دچار همين مشگل شدم و پا چپم هم در گير شده ديسك بزرگي در قسمت نخاع ديده شده كه عصب سياتيكم و در گير كرده و تجويز عمل جراحي شدم لطفا با توجه به عكس راهنماييم كنين واهي جز عمل. دارم اكر نه اينكه امكان عمل بسته برام وجود داره يا نه ممنون

دکتر احمد شکرچی زاده :

سلام بیرون زدگی دیسک l4l5 چپ درمان دیسک بیرون زده در مرحله اول استراحت دارو و اقدامات غیر جراحی نظیر فیزیوتراپی و آب درمانی است. اگر این درمان ها به مدت کافی جواب ندهد نیاز به جراحی است. در این حال بجای عمل باز با لیزر پلاسما قابل درمان هستید. [1401-06-21]

پاسخ سوال پزشکیجراحی لیزری دیسک

آدرس مطب : اصفهان چهارباغ بالابین زمزم و دروازه شیرازکوچه مختاری ساختمان جم طبقه زیرزمین
تلفن : 36622101 - 031

کاربرد بوتاکس

دکتر کاوه کریمی راد [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

فیزیولوژی کاشت ابرو و توجه به آن در کاشت ابرو

كوتاهی قد

انواع کاربردهای تزریق فیلر

زخم های دیابتی چه هستند و چگونه درمان میشوند؟

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]

لیزر فول بادی زنان شامل چیست؟

ممنوعیت تزریق ژل برای چه کسانی وجود دارد؟

شیمی درمانی در مبتلایان به سرطان بیضه

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

علائم و درمان شکستگی آرنج دست