سلام بنده از دو ماه پیش دچار درد در پشت سمت چپ و دست چپ شدم ام ای ار تجویز کردن پزشک تشخیص دیسک گردن داد با وجود استفاده از گردن بند هنوز علایم درد دارم سوالم اینه که ایا بدون جراحی بهبود میشه یا خیر دوم شما چه دستوراتی می فرمائید. ممنون

دکتر احمد شکرچی زاده :

سلام دیسک های بیرون زده گردنی در اکثر موارد با کرست گردنی، درمان های دارویی و فیزیوتراپی همراه با کشش گردن بهبودی می یابند. اگر بیمار با درمان های فوق و در مدت کافی بهبودی نیابد و یا علائم عصبی داشته باشد ممکن است نیازمند عمل جراحی باشد. تقریبا کلیه این موارد را میتوان با لیزر پلاسما درمان نمود. [1401-06-20]

پاسخ سوال پزشکیدیسک گردن

آدرس مطب : اصفهان چهارباغ بالابین زمزم و دروازه شیرازکوچه مختاری ساختمان جم طبقه زیرزمین
تلفن : 36622101 - 031

مراحل تزریق چربی

کاربرد سونوگرافی در ریشه یابی درد

ویتیلیگو ، برص یا پیسی چیست ؟

دکتر حمید وحیدی [ متخصص پوست و مو ]

التهاب نیام کف پا و خار پاشنه

درمان بدون جراحی خار پاشنه پا

بیماری پوستی زونا چیست و روش های درمان آن کدام است؟

ساختار کمر به چه صورت است؟